British Shorthair Silver Shaded

British Shorthair Silver Shaded – Chinchillaer tiltrækker altid opmærksomhed – de er spektakulære, elegante, meget smukke og fremkalder sympati for publikum. British chinchillaer – har meget udtryksfuld mundkurve, de store runde smagrad – grønne øjne som kan gå over i turkis farvet( og blå variationer i Colorpoint ),øjne, murstens-lyserød næse og læber buede i en mystisk smil af Cheshire Cat – skitseret med sort eller lysere streg.

Pelsen på British Chinchillaer – Silver Shaded er rafineret og elegant, det minder os om Polarræve, en kort sne-hvid pels med sorte spidser. Pelsen skinner som sne med sølv, især i solen.

British Silver Shaded – Chinchilla vil overraske dig med dens storslåede karakter.

De lægger ikke op til konflikt, men er venlige meget hyggelige og legende, elsker kontakt, altid i stand til at finde en nøgle ikke kun til dit hjerte, men også til den øvrige familie i hjemmet. De elsker at blive snakket med og man kan føre lange samtaler med dem….hvis de har været alene hjemme.

Silver Shaded killinger er utroligt rørende og charmerende lige fra de får øjnene op og de hvide uldtotter tumler rundt i stuen og forvandler sig til små isbjørne lignende unger med begyndende grønne øjne, så er man bare helt solgt.

Kontakt mig

Birthe Bedsted
Højmarksvænget 4
8600 Silkeborg

Mobil: +45 3028 0768

E-mail: birthe@breit.dk