Om Katteri Kordes

Jeg har været i opdrætter i 30 år under Kennel navnet “Kordes” Kerry Blue Terrier. Kordes har hvalpe spredt over hele Europa, Rusland, flere i USA og Japan, hvor de fleste af dem er blevet Champions. Kordes har haft “Årets Kerry Blue Terrier” 12 år i træk.

De seneste år har jeg afviklet mine aktiviteter omkring Kordes Kerry Blue Terrier og har skiftet fokus til katte af racen British Shorthair. Jeg opdrætter stadig under navnet Kordes, som også er blevet mit Katteri navn. Jeg bestræber mig på at avle ligeså gode sunde og raske killinger som jeg gjorde med mine hunde.

Jeg havde kat som barn og har stadig denne passion. Det førte til køb af British Shorthair, først en kastrat han købt i DK, og senere en blå han import fra Tyskland.

Senere i dette forløb blev jeg vildt forelsket i British Shorhair Silver Shaded – Chinchilla, hvide katte med sorte spidser som udgør det shadede look. Da der ikke var noget herhjemme at købe, så jeg mod Rusland som nok er en af de lande der har gjort mest i disse farve i de senere år med forskellig import fra de bedste opdrættere i Europa.

Det medførte til to indkøb i St. Petersburg, og en enkelt mere fra Ust-Katav 2500 kilometer øst for Moskva, og den yngste i flokken fra Estland.

Jeg er ivrig udstiller og træffes ret ofte der. Udstillingerne har resulteret i gode i fine Champion titler, og to TopKatte placeringer i vores British Shorthair Klub.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforbindende snak om denne dejlige katterace, og eventuelt komme på besøg og se kattene i de rette omgivelser.

Kontakt mig

Birthe Bedsted
Højmarksvænget 4
8600 Silkeborg

Mobil: +45 3028 0768

E-mail: birthe@breit.dk